Cum iarta semnele astrologice?

Fiecare dintre noi are un anumit fel de a-i ierta pe ceilalti. In functie de semnul astrologic, unii iarta mai greu, altii mai usor. Datorita teoriilor astrologiei, poti afla cum reactioneaza in astfel de situatii persoanele, in functie de semnul astrologic.

Berbec:
Astrologia indica ca esti un adevarat protestatar si ca nu ai nevoie de prea multe pentru a te infuria. Iti place sa intri in conflicte de aceea este de preferat sa eviti orice tip de provocare. Daca se intampla sa ai o problema cu o persoana apropiata, ierti usor. Dar, cand este vorba de o persoana straina, lucrurile se schimba.

Taur:
Esti un mare razbunator. Ierti usor dar uiti greu. Punctele tale slabe sunt familia si orgoliul. Astrologia este de parere ca nu esti persoana care sa accepte compromisurile prea usor. Si daca ierti pe cineva, acestea sunt persoanele apropiate, din familie.

Gemeni:
Nu esti o persoana atat de simpla precum pari la prima vedere. Daca simti ca nu esti respectat dupa cum meriti, reduci comunicarea la minim. Chiar daca nu esti o persoana vindicativa, semnul tau astrologic indica faptul ca poti deveni extrem de cruda cu cei care vor sa-ti contracareze planurile.

Rac:
Esti o persoana afectiva si emotiva. Daca cineva iti raneste egoul, il tii minte toata viata. Nu ierti prea usor. Nu le ierti nici pe persoanele apropiate care nu sunt langa tine cand ai mai mare nevoie de ele. Rare sunt ocaziile in care ierti pe cineva.

Leu:
Daca cineva te ignora sau te denigreaza nu ierti acea persoana in vecii vecilor. Faci niste scene demne de filme, de care persoanele care te supara isi vor aminti multa vreme. Astrologia este de parere ca esti o persoana incapabila sa ierte.

Fecioara:
Nu poti ierta indiscretia. Nu iti plac nici surprizele, nici provocarile, mai ales cand vine vorba de locul de munca. Nu esti o persoana toleranta.

Balanta:
Nu tolerezi injustitia, nici manipularea. Te simti profund ofensat/a daca cineva te ignora complet deoarece esti o persoana careia ii plac complimentele. Cand auzi un cuvant de iubire, ierti imediat.

Scorpion:
Ierti foarte greu. Esti o persoana emotiva si fidela iar daca primesti ceea ce oferi atunci vei avea prieteni buni si un partener fidel. Cand e vorba de iertare, lucrurile se complica.

Sagetator:
Ai ajuns sa ocupi un post important si ai uitat deja ce inseamna cuvantul iertare. In dragoste, esti gata sa faci compromisuri, esti extrem de tolarant cu partenerul/partenera, ii ierti absolut orice.

Capricorn:
Cel mai important lucru pentru tine este sa obtii recunostinta, atat pe plan sentimental, cat si pe plan profesional. Nu ierti niciodata infidelitatea. Persoanele din jurul tau pot conta intotdeauna pe sprijinul tau.

Varsator:

Nu esti o persoana vindicativa dar nu ierti persoanele care incearca sa te manipuleze sau care incearca sa profite de tine. Pentru tine, aspectul social este extrem de important. In schimb, iti ierti partenerul de viata cu extrema usurinta.

Pesti:
Nu esti in masura sa ierti prea usor deoarece esti o persoana super serioasa. In dragoste esti gata sa faci concesii. Dar, odata ce te-ai hotarat sa parasesti pe cineva, nu mai este cale de intoarcere.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: