Cand zodiile voastre nu sunt compatibile

Mai intai de toate, nu intra in panica! Determinarea potentialului unei relatii romantice bazandu-te doar pe zodii nu functioneaza. Chiar daca el sau ea are zodia ‚potrivita’ pentru tine, tot ar putea aparea anumite probleme.

Mai intai de toate, nu intra in panica! Determinarea potentialului unei relatii romantice bazandu-te doar pe zodii nu functioneaza. Chiar daca el sau ea are zodia ‚potrivita’ pentru tine, tot ar putea aparea anumite probleme.

Daca intr-adevar iti doresti sa afli mai multe despre posibilitatea unei vieti amoroase fericite cu cineva anume, ai nevoie de o comparatie mai detaliata a hartilor, care sa iti permita sa vezi lucrurile in perspectiva.
Aceasta este o ramura a astrologiei cunoscuta sub denumirea de sinastrie ce ajuta astrologul sa sa analizeze motivele ascunse si gandurile persoanelor implicate. Se pot analiza elemntele pozitive ale relatiei pentru a le compara cu zonele mai dificile si pentru a discuta avantajele si dezavantajele relatiei.

Se analizeaza si tranzitiile sub care a inceput relatia pentru a vedea daca exista armonie. De exemplu, una dintre cele mai dificile tranzitii pentru inceperea unei relatii este Neptun in conjunctie cu Descendentul – punctul opus Ascendentului. Relatia poate incepe din motive gresite – motive ambigue. Senzatia initiala ca ai intalnit persoana perfecta poate fi rapid inlocuita de constientizarea faptului ca de fapt nu este nici pe departe atat de minunata pe cat ai crezut.

Acelasi lucru este valabil si cand relatiile incep sub tranzitiile puternicului Pluto care pot descende in lupte de putere sau pot deveni obsesive. Asadar, Incompatibilitatea Semnului Soarelui este probabil una dintre cele mai neinsemnate probleme si poate chiar deveni un avantaj.
Adeseori oamenii sunt atrasi de cei care au calitatile care lor le lipsesc. Acest lucru este vizibil atunci cand comparam hartile a doi oameni care prezinta o problema de echilibru a elementelor. Cineva cu mult foc si aer poate atrage un partener cu multa apa si pamant – ambii compenseaza lipsurile celuilalt.

Un cuplu ar putea avea Semnele Soarelui compatibile, insa prezinta numeroase alte aspecte ce reprezinta adevarate provocari, lucru care face ca relatia sa devina dificila. Pe de alta parte sunt cupluri ale caror harti ale sinastriei destul dificile si totusi cei doi se intaleg excelent si raman impreuna ani la randul.

O alta cale pentru a afla cat de bine se inteleg partenerii de cuplu este realizarea asa numitei harti compozite. Aceasta este harta relatiei. Este creata prin calcularea punctelor de mijloc alte diferitelor planete si punctelor celor doua harti, realizand astfel o a treia harta. Aceasta nu subliniaza atat de mult punctele de vedere individuale ale fiecarui partener, insa ofera indicii privind calitatea interactiunii celor doi. Din aceasta este posibil sa analizam daca relatia va fi una de durata, intima, de afaceri sau platonica.

Cu cat aspectele sunt mai exacte, cu atat o anumita calitate va fi mai puternic definita in parteneriat. De exemplu, Soarele compozit in conjunctie cu Venus compozit indica faptul ca cei doi sunt foarte atasati unul de celalalt si exista dragoste adevarata. Venus compozit in opozitie cu Pluto compozit sugereaza lupta de putere ca tema a relatiei. Mercur compozit raportat la Marte compozit sugereaza discutii intense si o predilectie pentru certuri.

In general, este importanta analizarea aspectelor corelate si a hartii compozite, precum si cantarirea diferitelor influente pentru a va face o imagine de ansamblu asupra nivelului de compatibilitate. Si este important si sa iti asculti inima!

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: