Astro-previziuni pentru anul 2014

Ce iti rezerva planetele pentru anul 2014? Anul 2014 este unul extrem de bogat din punct de vedere astral plin de inceputuri noi si de renasteri care vor avea consecinte asupra iubirii, carierei, finantelor si vietii de familie.

Semnele zodiacului care vor avea un an turmentat si haotic. In anul 2014 patratul Uranus – Pluto se va forma din nou de doua ori. Intre Pluto, o planeta a instinctului si Uranus nimic nu mai merge. Daca esenta lor este diferita, aceste doua planete au in comun un individualism exarcebat care este insotit de revolta si de violenta.

In plus, semnele in care se produce patratul, adica Capricorn si Berbec sunt cele care incurajeaza latura indiviudualista. Sub o astfel de influenta ne putem astepta la divorturi, la pierderi de locuri de munca, la schimbari de regimuri politice si la moartea unei anumite vieti pentru a renaste complet diferit.

Astfel, o persoana foarte materialista poate sa se ruineze de la o zi la alta, o persoana foarte vanitoasa isi poate vedea imaginea serios ciobita, o persiana religioasa poate sa fie supusa unor anumite tentatii sau pasiuni destul de greu de controlat.

Tranzitele majore pozitive pentru anul 2014. trigonul Jupiter in Rac si Saturn si Scorpion in 24 mai este cel care va incuraja maturitatea, simtul responsabilitatii dar si intr-un sens global onorabilitatea si cinstea. Trigonul Jupiter in Leu, Uranus in Berbec in 25 septembrie este cel care favorizeaza expansiunea, autoritatea, indrazneala si reusita prin noutate.

Tranzite majore negative. Opozitia Jupiter in Rac, Pluto in Capricorn in 31 ianuarie si 20 aprilie este cea care va pune in fata frauda, coruptia, angoasa si obsesia. Patratul Jupiter in Rac, Uranus in Berbec in 26 februarie si 20 aprilie va incita la excesul increderii in sine, le megalomanie, tiranie si va veni cu unele speculatii dureroase.

Alte date importante. In 29 aprilie are loc eclipsa soarelui in Taur. Trebuie sa fii foarte atent la tot ceea ce se intampla si sa ai grija sa semeni semintele potrivite deoarece atmosfera se poate repercuta in jurul vostru in lunile ce vor veni.

Pana in 15 iulie Jupiter va fi in Rac, deci Racii vor fi foarte rasfatati in primul trimestru al anului 2014. Ceilalti vor fi ajutati de Jupiter sa ii protejeze pe apropiati.

In 16 iulie Jupiter va intra in Leu. O veste excelenta pentru acestia. Jupiter va veni cu optismism, cu noroc si cu foarte multe sanse si cu protectie. Pentru ceilalti Jupiter ii va face sa fie mai comunicativi mai extrovertiti si vor avea mai multa incredere in ei.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: