Compatibilitati Pumnal - Zodiac Arab

Pumnal - Briceag: Vecinatatea lor nu ii satisface pe nici unul dintre ei in mod real. Pumnalul poate avea de suferit din asta.

Pumnal - Cutit: Pe cutit il deranjeaza sentimentul tonic de entuziasm si de buna dispozitie al pumnalului, precum si manifestarile sale zgomotoase; de aceea nu are prea mare consideratie pentru el.

Pumnal - Pumnal Arab: Nici o afinitate intre ei si o evidenta lipsa de simpatie reciproca.

Pumnal - Ghioaga de Fier: Nimic in comun, nimic de impartit, relatii reci.

Pumnal - Ghioaga Taraneasca: Ghioaga taraneasca indrageste pumnalul si amandoi sunt solidari, complici, complementari.

Pumnal - Toporisca: Legatura stransa intre ei, isi poarta reciproc sentimente profunde de afectiune; primul admira nespus toporisca, iar aceasta il protejeaza si ii asigura tot ce-i mai bun.

Pumnal - Lant: Lantul cunoaste calitatile pumnalului si le foloseste inspirat, instituind in acelasi timp o protectie paternalista asupra lui. Pumnalul va fi mandru de increderea si utilitatea ce i se acorda.

Pumnal - Sabie: Preocuparile si interesele lor sunt diferite si vecinatatea lor ori ii deranjeaza, ori ii lasa indiferenti.

Pumnal - Lance: Lancea utilizeaza pumnalul in interes propriu, la fel ca si lantul, dar intr-un mod mai nobil si mai prevenitor decat acesta.

Pumnal - Prastie: Pumnalul ii poate sluji prastiei in batalii, ceea ce il dezorienteaza pe acesta, ori il face retras, caci nu intelege cum de a ajuns sa aiba acelasi statut - chiar si pentru scurt timp - cu o arma superioara.

Pumanl - Arc: Arcul e mai priceput ca prastia in a se sluji de pumnal, ori in a-l contracara, insa de regula aceste foloase nu-i sunt de trebuinta.

Ti-a placut? Share la prieteni

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii