Compatibilitati Lant - Zodiac Arab

Lant - Briceag: Atunci cand da faliment, lantul decade in briceag. In rest, aceasta arma scurta nu-i este prea simpatica.

Lant - Pumnal: Tin mult unul la altul si isi fac reciproc servicii.

Lant - Cutit: Cel care decide viitorul relatiei (superficiala, dar cordiala) e cutitul. Ceea ce-i uneste este fondul lor profund filistin.

Lant - Pumnal Arab: Relatii reci, respectuoase si admirative.

Lant - Buzdugan: Buzduganul are o mare afectiune pentru lant, insa acesta nu i-o impartaseste si uneori se poarta fara scrupule fata de el.

Lant - Ghioaga Taraneasca: in acest caz, spre deosebire de cel precedent, ghioaga taraneasca este cea care nu se increde in lant, in pozitia sa, desi lantul o curteaza insistent.

Lant - Toporisca: Raceala reciproca.

Lant - Sabie: Au unele contacte, insa sabia nu se prea impaca cu gandirea strict financiara a lantului, caci i se pare mult prea meschina.

Lant - Lance: Atunci cand se intalnesc finantele cu pretentiile intelectuale rezulta si faima, si abundenta. Astfel, cei doi au mare nevoie sa se completeze si tin mult unul la altul.

Lant - Prastie: Prastia nu agreeaza lantul pentru ca reprezinta ambitia unei vieti indestulate, in conflict cu idealurile sale. Lantul poate evolua in prastie uneori, destul de usor, insa numai daca are vocatie pentru asa ceva.

Lant - Arc: Multe intalniri, arcul apreciind in mod deosebit lantul, iar acesta evoluand cateodata in arc. Cu toate astea, lantul e in unele situatii ireverentios fata de arc.

Ti-a placut? Share la prieteni

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii