Astrologie orara

Aceasta carte face parte din colectia HEXAGON.La limita cunoasterii a editurii Polirom.

Mihaela Dicu ofera in premiera pentru Romania un veritabil manual de astrologie orara, excelent documentat si bine sistematizat, care se adreseaza atat astrologilor profesionisti dornici sa se specializeze in aceasta ramura, cat si incepatorilor in domeniu.

Pentru orice intrebare concreta, din orice domeniu, se poate intocmi o harta astrologica. Studiul acestei harti, axat in principal pe interpretarea relatiilor dintre planete si a amplasarii acestora in zodii si in casele astrologice, conduce la descrierea cu o exactitate uimitoare a cursului evenimentelor legate de intrebarea pusa. Cartea prezinta terminologia si tehnicile de interpretare specifice acestei ramuri a astrologiei, insotite de exemple ilustrative si de o sectiune de anexe care detaliaza notiuni necesare pentru o analiza corecta.

Din cuprins:

Ce este astrologia orara si cum functioneaza Semnele zodiacale in astrologia orara Atributele planetelor in astrologia orara Forta planetelor Dinamica planetelor Relatiile dintre planete Evaluarea timpului in astrologia orara Cele 12 case astrologice Stelele fixe in astrologia orara Sortii sau partile arabe in astrologia orara Grade specifice

 

Iti place aceasta carte? Cumpara-o acum cu doar 21 lei!


Alte carti astrologice recomandate: