Zodiile si limbajul corpului

Semnele zodiacului se recunosc in plus fata de proprietatile lor fizice si printr-o gesticulare sau printr-o postura caracteristica care le este caracteristica. Astrologia, poate sa descifreze ceea ce se ascunde in spatele unei priviri, unei miscari sau a unei posturi. Descopera citind acest articol mesajele ascunse ale fetei si ale corpului.

Berbec.
Gesturile unui Berbec sunt rapide, agile si increzatoare. O nativa din zodia
Berbec lasa astfel impresia unei persoane sigure si decisive. Aceasta isi priveste interlocutorii direct in ochi, ii poate intrerupe fara jena daca vrea asta. Aceste semne ala zodiacului merg repede, cu pasi mari si cu capul inainte.

Taur.
Nativele nascute in aceasta zodie isi arata cu dificultate senzualitatea prin miscari si prin gesturi. Limbajul corpului lor este foarte semnficativ, in special fata, cu o privire patrunzatoare, cu sprancenele ridicate si cu riduri fine in jurul ochilor, riduri de expresie.

Gemeni.
Aceste native ale zodiacului au o gesticulatie extrem de importanta, impresionanta si exprimata. Prin natura sunt foarte comunicative si curioase, gesticuleaza cu mainile, ca si cum ar fi mimi. Simt nevoia sa aiba mereu ceva in maini si felul in care pun picior peste picior este un lucru caracterisitic pentru ele.  

Rac.
Femeile din zodia Rac sunt in primul rand foarte ferme si din aceste motive gesturile lor sunt mai retinute. Daca nu le place un anumit lucru, atunci isi schimba tonul si privirea lor devine mult mai profunda.

Leu.
Nativele din zodia Leu se comporta cu autoritate si ocupa mereu un loc mai inalt decat ceillati. Limbajul lor corporal arata nevoia lor de a fi un lider. Femeile Leu sunt si extrem de sensibile.

Fecioara.
Expresiile fetei sunt reduse la minimum la aceste native. Nervozitatea lor insa nu se poate ascunde deloc. Asta se exprima cand isi atinge unghiile si parul. Un semn de pamant foarte ponderat si calm pe plan emotional si foarte implinit pe plan profesional.

Balanta.
Limbajul corpului al nativelor din Balanta este caracteristic deoarece acesta este cel care atrage atentia celor de sex opus. Femeile din zodiac Balanta transmit niste mesaje rafinate si seducatoare in timp ce barbatii arata cat de atrasi sunt de cineva.

Scorpion.
Acest semn al zodiacului reflecta o aparenta externa misterioasa prin intermediul limbajului corporal. La prima vedere nativele acestui semn par foarte reci dar acestea isi exprima cu o privire caracteristica bucuria sau nemultumirea.

Sagetator.
Niste native pline de optimism, de incredere si de vitalitate. Postura lor este urmatoarea – sunt drepte si cu un zambet larg pe fata. Atunci cand cineva le atrage, isi arata foarte deschis nevoia de intimitate chiar si intr-un loc public.

Capricorn.
Nativele din Capricorn sunt prin natura calculate si rationale dar cand cineva le este pe plac, isi schimba radical comportamentul.

Varsator.
Femeile din zodia Varsator devin mai calme o data cu varsta deci este destul de dificil sa le intelegi.

Pesti.
Natura lor subtila si sensibila si nevoia de a-si gasi sufletul pereche le fac sa fie extrem de comunicative. Gesturile lor sunt calculate si simpatice.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: