Zodia ta este compatibila cu cea a colegilor de la munca?

Subtilitatile zodiacului se invita si in zona profesionala a joburilor. Chiar daca nu te-ai gandit pana acum la asta, acest lucru ti-ar putea veni in ajutor. Cateva piste pentru a-ti privi altfel colegii sau colaboratorii ... cu conditia sa stii ce zodie sunt.

Leul simte nevoia sa isi admire ierrahia sau cel putin sa nu se simta mediocru. Este seful tau? Te poti scuza daca ai intarziat sau daca ai gresit la un calcul fa apel la generozitatea sa sau la simtul sau moral. Leul simte nevoia sa se simta « bun » pentru a-i merge mai bine.

Berbecul trebuie sa simta ca poseda o anumite marja de manevra. Daca face acelasi lucru in fiecare zi, va muri de plictiseala. Daca vrei sa ii multumesti sau sa il lingusesti, du-l la un restaurnat foarte bun. In caz de conflicte, va uita foarte repede.

Taurul simte nevoia de claritate in tot ce face etapa dupa etapa. In caz contrar, este dezorientat si ineficient. Este seful tau? Daca ii ceri sa medieze un conflict cu colegii nu te astepta sa raspunda imediat. Va face propria sa ancheta si isi fa forma propria sa opinie.

Gemenii simt mereu nevoia de miscare si de schimbare. Daca este seful tau este generos dar se va schimba foarte repede daca vei anula o intalnire pretextand o urgenta de ultima ora.

Racul, daca are perimetrul sau de lucru bine stabilit si daca este relativ linsitit, acesta este foarte linistit. Este seful tau? Nu incerca sa il imbrobodesti, deoarece iti va verifica toate gesturile si faptele. Vrea sa fie mereu tinut la curent si sa fie in mijlocul lucururilor pentru a vedea cum se desfasoara.

Fecioara isi doreste ca lucrurile sa fie clare si concise, este modul sau de a trai si de respira. Daca este seful tau, trebuie sa fii ireprosabila si sa anticipezi pentru a-l ajuta sa se organizeze. Nu provoca nelinisti inutile.

Pentru Scorpion intertextualiteatea este cea mai importanta, precum si ceea ce are de facut. Are nevoie sa inteleaga si ambianta. Este o fiinta a atmosferei. Daca este seful tau, nu ii cere prea multe lucruri. Te va face mereu sa platesti. In caz de conflicte se va anima.

Balanta nu suporta conflictele, pur si simplu o blocheaza. Este seful tau? Nu o abandona pentru o reuniune importanta. Nu ii place sa stea singura deloc. Daca ii ceri anumite servicii nu indrazneste sa te refuze dar este incapabila sa transeze un conflict intre colegi.

Sagetatorul iubeste sa aiba o portita de scapare, o ambitie mai indepartata. Daca este seful tau, din cauza ambitiei si a grandorii ordinii vrea ca cei care il inconjoara sa nu se afle in dificultate. Este si un bun ascultator.

Capricornul vrea sa fie lasat in pace. Este un ambitios care nu se arata insa. Daca este sef acesta nu se bazeaza pe nimeni si considera ca ceea ce faci nu faci niciodata de ajuns. Nu il deranja cu micile tale prostioare. Va concluziona ca sunt doar problemele tale.

Varsatorul are idei pe secunda. Este modul sau de a trai. Trebuie sa il lasi sa aiba idei. Daca este seful tau fii creator si intreprinzator. Nu te impidica de micile obstacole si prezinta problema in mod constructiv si pozitiv.

Pestii simt nevoia sa fie recunoscuti si sa simta ca ceea ce fac nu este in zadar. Au nevoie de o baza de afectiune. Pe post de sef simt nevoia mereu sa fie asigurati ca sunt sustinuti si de angarea celorlalti in ceea ce fac.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: