Infidelitatea semnelor de apa: Rac, Scorpion, Pesti

Apa este sursa vietii. Apa caracterizeaza transformarea dar si profunzimea adancurilor. Apa constituie un adevarat paradox. Isi schimba in mod miraculos starea devenind gheata, abur sau torent. Infidelitatea, tentatia de a fi nesincer in cadrul unei relatii este mai specifica unor zodii decat altora. Hai sa vedem cat de infidele sunt semnele de Apa.

Infidelitatea zodiei Rac:
Racul ofera o alta perspectiva asupra stabilitatii intr-o relatie. Cuvantul care caracterizeaza relatia cu un Rac este tocmai stabilitatea. Daca un Rac se simte bine, protejat in sanul cuplului, va fi un partener fidel si loial. Chiar si in situatiile in care intampina unele dificultati in cadrul unei relatii Racul ramane optimist si da mereu o noua sansa relatiei.

Racul este un barbat de casa care isi iubeste netarmuit familia. Pentru el familia lui este un templu. Racului ii este teama sa nu ramana singur de aceea uneori are tendinta sa fie posesiv. Cand se simte protejat, Racul ii ofera libertate partenerei sale. In caz de tradare Racul nu isi paraseste imediat partenera deoarece vrea sa se razbune pe aceasta. In situatii critice, Racul sufera de o instabilitate emotionala vizibila. Pentru Rac, despartirile sunt destul de dificile.

Infidelitatea zodiei Scorpion:

Scorpionii sunt persoane misterioase, pasionale, posesive si devorante. Le place sa domine si sunt dominate de pasiunile si instinctele lor. Verbul care ii caracterizeaza pe Scorpioni este \"a dori\" deoarece au o capacitate incredibila de a influenta si a manipula. Partenerul Scorpionului trebuie sa aiba o personalitate puternica. In caz contrar, acesta va fi ranit de Scorpion.

Fiecare Scorpion detine o arma secreta care il ajuta sa rezolve problemele familiale sau sentimentale. In cadrul unui mariaj, barbatului Scorpion ii place sa sa se impuna deoarece este un individ posesiv. Scorpionul nu acorda niciodata o a doua sansa in cazul in care este tradat. Nu se lasa pana nu se razbuna pe partenerul infidel. Daca Scorpionul nu este multumit de senzualitatea partenerei sale poate avea aventuri deoarece pentru barbatul Scorpion sexul trebuie sa fie pasional si sofisticat.

Infidelitatea zodiei Pesti:
Barbatii Pesti pot fi considerati cei mai infideli din horoscop. Pot avea o sotie si o amanta in acelasi timp. Pestilor le plac situatiile complexe si ambigue dar nu se implica in rezolvarea problemelor. Pestii detin un magnetism unic, diferit de celelalte semne astrologice. Sunt demni, politicosi si prudenti dar in acelasi timp, tentati de aventuri extraconjugale. Barbatul Pesti le spune femeilor exact cuvintele pe care vor sa le auda, fac o multime de promisiuni si compromisuri. Pestii isi parasesc cu usurinta consoarta, fara remuscari.

Pestele este un amant bun, pasional si sensibil. Barbatul Pesti este capabil sa abandoneze o relatie de durata daca isi gaseste o alta partenera. Pestii sunt extrem de romantici si fac totul pentru partenera lor. Pestii sunt mereu in cautarea femeii ideale, pure. Pestii devin irascibili daca sunt ignorati sau criticati. Cand inseala, Pestii isi coplesesc partenerele cu cadouri, se simt vinovati. Devin curternitori si mai draguti ca niciodata. Din cauza ca au o predispozitie catre bautura, Pestii pot deveni victime la randul lor, sa fie ei insisi inselati.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: