5 mituri despre dragoste

Cand vine vorba despre dragoste, astrologia poate cu siguranta sa te ajute sa intelegi cu cine vei avea de-a face dupa ce se termina luna de miere si se dau jos mastile.

Cand vine vorba despre dragoste, astrologia poate cu siguranta sa te ajute sa intelegi cu cine vei avea de-a face dupa ce se termina luna de miere si se dau jos mastile. Te poate ajuta si sa alegi pe cine sa testezi si – cel mai important – pe cine sa eviti. Si totusi, multe dintre lucrurile auzite despre astrologie si relatii nu sunt fixe. De exemplu, iata aceste cinci mituri celebre.

Mitul #1: Compatibilitatea automata a Semnului Soarelui

Sunt mult mai multe lucruri ce trebuie luate in considerare decat doar Semnul Soarelui. Fiecare harta este practic o reprezentare a cerului, asadar, tot ce se misca in jurul Soarelui tau va aparea undeva pe acea harta. Toate acele combinatii unice de energii, fie strica potrivirea „perfecta”, fie determina ca doua zodii in mod normal „incompatibile” sa fie fericite impreuna. Rolul astrologiei privind succesul relatiei voastre nu include doar Soarele, Luna si cele opt planete. Sunt cateva sute de asteroizi pe traiectoria lor intre Marte si Jupiter, o cometa numita Chiron si alte lucruri luate in considerare de astologi care complica mult lucrurile – si le fac mai placute. Cand te indoiesti, roaga un astrolog profesionist sa iti faca harta compozita.

Mitul #2: Perfect pe hartie = Perfect in realitate

Al doilea mit este cealalta parte a monedei astrologice – voi doi va potriviti atat de bine pe hartie incat va veti potrivi si in persoana. (Acest este in special util atunci cand ai cunoscut pe cineva pe internet despre care esti convins ca te intelege mai bine decat a facut-o oricine altcineva)Cand te indoiesti, testeaza personal conexiunea inainte sa iei o decizie legata de modul in care te simti sau de planurile de viitor.

Mitul #3: Sincronizarea este totul

Numarul trei distruge inimile. In ciuda celor spuse de asa-numitii experti, nimeni nu poate prevedea cu exactitate cand iti vei cunoaste marea dragoste. Pur si simplu nu se poate face. Romantismul poate fi intr-adevar favorabil pentru Balante joia, insa sunt mult prea multi oameni care se invart pe aici in jurul Planetei Numarul Trei si chiar si unul poate interveni in coincidenta cunoasterii domnului sau doameni Perfect (e). Cand ai indoieli, intervieveaza mai multi candidati inainte sa inviti pe cineva la tine – indiferent ce spune horoscopul.

Mitul #4: Luna magica

Numarul patru? Luna plina si romantism. Doar pentru ca Luna este plina nu inseamna ca va fi o seara speciala, plina de tandreturi. Luna plina amplifica sentimentele, insa acesta nu este intotdeauna un lucru bun. Intreaba asistentele de la urgente si politistii daca nu crezi. Cand ai indoieli, asteapta Luna noua inainte sa iei orice decizie majora.

Mitul #5: Intotdeauna cere sfaturi

In cele din urma, dar nu mai putin important este mitul popular conform caruia astrologii stiu totul in departamentul romantismului. Insa nu este asa. Unii nu au nici cea mai vaga idee nici macar despre propria relatie. Cand te indoiesti – si ca regula finala pentru luarea deciziilor – ai incredere doar in propriul instinct.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: