Compatibilitati Sabie - Zodiac Arab

Sabie - Briceag: Sabia poate trece pe strada sau locui vreme indelungata cu briceagul fara a-l baga nici un moment in seama, fiind prea insignifiant pentru ea.

Sabie - Pumnal: Nu se agreeaza si nici nu vor avea de-a face unul cu altul.

Sabie - Cutit: Vieti si interese divergente; visele cutitului i se par sabiei mult prea meschine.

Sabie - Pumnal Arab: E improbabil ca va iesi ceva bun din relatia lor si ca se vor suporta prea mult unul pe celalalt. Sabia e deranjata profund de firea complicata si agitata a pumnalului arab, dar o sabie decazuta poate ajunge in final pumnal arab.

Sabie - Buzdugan: Buzduganul e cel mai bun executant pentru sabie pe care o admira, evoluand dealtfel cel mai adesea in aceasta pozitie superioara; de asemenea, sabia cand decade ajunge mai intotdeauna in rolul de buzdugan.

Sabie - Ghioaga Taraneasca: Ghioaga taraneasca e in permanenta foarte tematoare si reticenta fata de sabie, presimtind o soarta ingrata. Daca ajunge in acest rol va fi insa docila si stoica, chiar daca poate nefericita.

Sabie - Toporisca: Toporisca admira sabia, chiar si atunci cand acestea ii este ostila.

Sabie - Lant: Lantul are nevoie de cineva ca sabia pentru scopurile sale si o va ispiti cu o situatie financiara prospera, incercand sa o aduca la nivelul sau; daca reuseste, aceasta inseamna inceputul decaderii pentru sabie.

Sabie - Lance: Sabia poate evolua relativ usor in lance, daca se cultiva mai mult. Daca ramane sabie, se va intelege bine cu lancea si se vor stima reciproc.

Sabie - Prastie:
Ambele sunt oneste, dar idealismul si orizontul spiritual larg al prastiei o vor opune sistematic rigidei sabii guvernamentale (ori militare).

Sabie - Arc: Sabia poate provoca uneori caderea arcului, in general insa vor convietui armonios.

Ti-a placut? Share la prieteni

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii