Compatibilitati Briceag - Zodiac Arab

Briceag - Pumnal: Ultimul simpatizeaza briceagul, dar relatiile raman superficiale.

Briceag - Cutit: Nu au nimic in comun si nici respect unul pentru altul.

Briceag - Pumnal Arab: Nu sta la discutii cu briceagul si e foarte periculos pentru acesta, fatal chiar.

Briceag - Buzdugan: Incompatibilitate totala, nimic de impartit; briceagul trebuie sa fuga din calea ghioagei de fier, care, desi cinstita in felul ei, il poate pune in mare pericol.

Briceag - Ghioaga Taraneasca: Aceasta ghioaga este marinimoasa si de aceea poate ajuta briceagul.

Briceag - Toporisca: Toporisca tolereaza briceagul (nu insa pentru firea lui, pe care dealtfel nu o pricepe) si acesta se poate baza uneori pe ajutorul ei. Inclinatiile sale poetice vor transforma adeseori briceagul in toporisca.

Briceag - Lant: Lantul se teme de briceag si, in acelasi timp, are un dispret profund pentru el. Acesta isi activeaza la maximum spiritul nesuferit si insuportabil pentru a irita arma superioara lui. Incompatibilitatea dintre ei se conserva si atunci cand - extrem de rar - briceagul ajunge lant pe cale financiara.

Briceag - Sabie: Sabia ignora total briceagul.

Briceag - Lance: Lancea va avea pentru briceag un sentiment amestecat de simpatie si usor dispret.

Briceag - Prastie: Prastia e aliatul cel mai de nadejde al briceagului. Au in comun un sentiment de ratare mai mult sau mai putin accentuat si, uneori, inclinatii pentru activitati creatoare - ceea ce ii va uni si mai mult in solidaritatea lor.

Briceag - Arc: Arcul nu e asa de deschis si de favorabil briceagului ca prastia, avand, cel putin in momentele initiala de contact, o usoara neincredere cu privire la acesta. Daca este insa convins ca briceagul merita sa fie ajutat, o va face mai eficient decat prastia. Atat aceasta, cat si arcul isi pot inlocui pietrele si respectiv sagetile cu un cutit.

Ti-a placut? Share la prieteni

Afla gratuit zodiile tale si numerelele destinului:

Am inteles si accept termenii si politica de confidentialitate.

zodii