Provoaca-ti partenerul!

Ce isi doresc de la dragoste barbatii din fiecare semn al Zodiacului Chinezesc

Ce isi doresc de la dragoste barbatii din fiecare semn al Zodiacului Chinezesc

Sobolanul zgomotos
Are nevoie de: Linistire
Uraste: Sa fie singur
Il provoaca: Tineretea, inocenta
Respinge: Partenerii detasati
O aura energica, fericita la o femeie este irezistibila pentru barbatul Sobolan atras de tipul surorii; un complice, cel mai bun prieten – o femeie jucausa, dar inteligenta suficient incat sa il atraga in conversatii inteligente. Acest barbat este foarte vorbaret in timp ce face dragoste si ii face placere ca partenera sa fie si ea expresiva.

Bivolul oral
Are nevoie de: Respect, siguranta
Uraste: Lipsa maleabilitatii si a subordonarii
Il provoaca: Natura, simplitatea, sinceritatea
Respinge: persoanele laudaroase si galagioase
Barbatul Bivol cauta intr-o anumita masura „o fata de moda veche”. Natural, sincer, respectuos, de casa si familist, barbatul Bivol doreste in mare tipul de vecina imbracata curat pe care sa o poata prezenta mamei. Doamnele simple si placute care stiu sa gateasca si sa coase il face placere.

Tigrul tactil
Are nevoie de: Aventura, pasiune
Uraste: Rutina, nerecunostinta
Il provoaca: Masajul corporal complet
Respinge: Plictiseala, lasitatea
A cuceri este jocul, iar cucerirea este numele sexualitatii barbatului Tigru. Impetuos si tulburati, Tigrii au nevoie de pasiune si noi reusite. Tanjesc dupa risc si prefera provocarile, daca nu chiar partenerii dificili.

Iepurele receptiv
Are nevoie de: Liniste, intimitate
Uraste: Dezagreabilul, capcanele
Il provoaca: Cinele romantice, seductia lenta
Respinge: Oamenii zgomotosi, prostii
Rafinamentul si subtilitatea sunt doar o parte din arsenalul de afordiziace ale barbatului Iepure. Cu experienta de viata, fermecator si foarte subtil, acestui amant rece ii place sa fie rasfatat si sa i se faca pe plac. Barbatii Iepure sunt atrasi atat de partenerele mai tinere, cat si de cele mai in varsta.

Dragonul depravat
Are nevoie de: Admiratie
Uraste: Spatiile mici, ingramadite
Il provoaca: Furtuna, filmul si reprezentatiile teatrale
Respinge: Anonimatul, sa fie ignorat
Dormitorul este scena barbatului Dragon si fiecare intalnire sexuala reprezinta de fapt o reprezentatie. Deschis, animat si doritor de iubire, barbatul Dragon detine o energie sexuala fara limite, ii place neobisnuitul si are nevoie de o partenera care poate tine pasul cu libidoul sau interminabil.

Sarpele sexi
Are nevoie de: Intimitate
Uraste: Prostia, persoanele nepoliticoase
Il provoaca: Muzica, secretele
Respinge: Vulgaritatea, falsurile sau reproducerile
Eroticul Sarpe cauta un partener emotional care sa se predea complet pasiunii sale. Aceasta zodie inteleapta si senzuala gaseste placere in combinarea spiritualitatii cu sexualitatea si se defata cu tehnici tantrice ale sexului. Femeile incantatoare si sofisticate imbracate in Prada, luxul si eleganta il provoaca.

Frumuselul Cal
Are nevoie de: Comunicare
Uraste: Imbufnarea/prosta dispozitie
Il provoaca: Mancarurile gourmet, vinurile bune, calatoriile
Respinge: Snobismul
Fie ca este un armasar magnific sau un manz nesigur, barbatul Cal are „ceva anume” gasit irezistibil de catre femei. Innebunitor, intens si vulnerabil pana intr-un punct, barbatul Cal cade prada atractiilor imediate. Cauta parteneri incantatori, dificil de stapanit.

Capra activa
Are nevoie de: Flexibilitate
Uraste: Responsibilitatea, cruzimea
Il provoaca: Conturile de economii, liniile de credit
Respinge: Munca fizica, saracia
Sarind de pe un nor romantic pe urmatorul, barbatul artist iubeste sentimentul ca este ingrijit. Preludiul „preliminar” si legatura emotionala sunt din punctul de vedere al Caprei, componentele romantismului. Creativitatea si varietatea sunt esentiale in viata sa, iar femeia potrivita trebuie sa fie „mai multe” femei pentru a-i mentine interesul.

Maimuta maraton
Are nevoie de: Versatilitate
Uraste: Controlul, limitele
Il provoaca: Las Vegas, jocurile de noroc, cazinourile
Respinge: Oamenii fara simtul umorului
Inteligent, cu mai multe fatete si binecuvantat cu un simt al umorului delicios, Maimut este complicata si poarta o haina sexuala din mai multe culori. Amuzanta Maimuta traiesti intr-o lume a placerilor senzoriale si carnale. Viata sa amoroasa seamana cu fluxul si refluxul marii, miscandu-se constant inainte si inapoi. Te iubeste, nu te iubeste.

Cocosul dur si pregatit
Are nevoie de: Respect
Uraste: Slabiciunea
Il provoaca: Controlul, disciplina
Respinge: Sensibilitatea exagerata
Increzator, sexual si putin sadic, Cocosul este foarte potrivit in relatii in care el detine controlul. Isi doreste o femeie puternica, sigura pe ea pe care el sa o respecte, dar si sa o domine. Atras de femeile puternice si usor periculoase, pasiunea, perversitatea si excesul sunt lucrurile dorite de barbatul Cocos.

Stilul Caine
Are nevoie de: Siguranta
Uraste: Nedreptatea, abandonul
Il provoaca: Caminele pentru foc, covoarele de blana, cabanele din lemn
Respinge: Aventurile de o noapte, lipsa loialitatii
Barbatilor caine le place postura de salvator si se specializeaza pe cautarea printesei careia i se potriveste pantoful de cristal. Femeia visurilor este fie printesa, fie cersetoare – demna sau descurajata. Precaut si serios in materie de sex, barbatul Caine este un amant de incredere, capabil de loialitate si atasare puternica.

Procul perfect perverit
Are nevoie de: Afectiune, dragoste fizica
Uraste: Competitia, incalcarea regulilor
Il provoaca: Baile firbinti, baile cu bule
Respinge: Lipsa onestitatii
Atent, senzual si extrem de afectios, barbatul Proc are o dorinta nepotolita pentru placerile fizice. Ii face placere sa lancezeasca in jurul persoanei iubite, fara sa fie grabit sau pus sub presiune. Potizita misionarului, fata in fata reprezinta cu siguranta o postura incitanta pentru barbatul Porc, el cautand o experienta sexuala prin care sa se creeze o legatura puternica.

Ti-a placut? Share la prieteni

Alte articole astrologice: